EĞİTİM

ÜNİVERSİTE, YENİ ÖĞRENCİLERİNİ ARIYOR

Batman Üniversitesi tanıtım günleri kapsamında Batman’da bulunan lise yöneticileri ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda Batman Üniversitesi’nin bu yıl öğrenci alacağı bölümlerin tanıtımı yapıldı.

ÜNİVERSİTE, YENİ ÖĞRENCİLERİNİ ARIYOR
04-08-2021 21:24
BATMAN
Google News

LİSE YÖNETİCİLERİNE ÜNİVERSİTENİN TANITIMI YAPILDI

Konferansa Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Şahin, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Rıda Tür, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. Ferhat Korkmaz, Hasankeyf Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Feridun Duman, lise yöneticileri ve rehber öğretmenleri katıldı. 

TERCİH YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe “Üniversitemiz bölge üniversiteleri arasında akademik açıdan kaliteli bir öğretim imkânı sunmaktadır. Tercih yapacak adaylarımızı üniversitemize bekliyoruz” dedi.

BATMAN’DA OKUMAK, MADDİ KÜLFETİ ORTANA KALDIRIR

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul, Batman Üniversitesi’nin pek çok alanda akademik altyapısının Türkiye’nin pek çok üniversitesi ile yarışabilir olduğunu belirterek, Batman Üniversitesi’nin tercih edilmesi halinde maddi külfetin de ortadan kaldırılacağını söyledi.

KALİTELİ AKADEMİSYENLER VAR

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. Ferhat Korkmaz, lisans ve ön lisans alanlarından tercihte bulunacak adayların Batman Üniversitesi’nin programlarını tercih etmeleri halinde Türkiye’nin pek çok şehrinde bulunan üniversitelerin eğitimine eş değer ve hatta daha kaliteli bir eğitim imkânına kavuşacağını belirterek, İngiliz Dili Edebiyatı, Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyoloji, Matematik, Tarih, Sanat Tarihi başta olmak üzere tüm programlarda çok kaliteli akademisyenlerin yer aldığını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete