GÜNDEM

ÜNİVERSİTEDE 15 TEMMUZ’A ÖZEL SUNUM YAPILDI

Prof. Dr. Mehmet Çelik, Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonunda, 15 Temmuz Üst Aklın İslam Coğrafyasındaki Ilımlı İslam Eldiveni temalı sunum yaptı.

ÜNİVERSİTEDE 15 TEMMUZ’A ÖZEL SUNUM YAPILDI
18-07-2021 15:39
BATMAN
Google News

Programa, Vali Hulusi Şahin, Rektör Prof. Dr. İdris Demir, üniversite personelleri ve öğrenciler katıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Araştırma Görevlisi Kayhan Tunç’un müzik dinletisinden sonra salondakilere hitap eden Vali Şahin “Allah bir daha böyle büyük felaketler yaşatmasın. Bunun için de aklını kullanan, Allah’ın ipine sarılan ve Allah’tan başkasını da veli edinmeyen insanlardan eylesin” dedi.

AZİZ MİLLETİMİZ HİÇBİR ZAMAN FÜZELERE ALDIRIŞ ETMEYECEKTİR

Programa Rektör Demir “Dahili ve harici bedbahtların memleketimizi dört bir yandan kuşattığı ve milletimizi yoklukla terbiye edebileceklerini sandığı bir dönemde, bu kutlu mücadeleyi veren, zafer destanına dönüştüren aziz milletimiz elbette hiçbir zaman karşısındaki gücün ışıktan hızlı füzelerine, ağır bombardıman uçaklarına aldırış etmeyecektir” ifadelerini kullandı.

PROF. DR. ÇELİK, KİTAPLARINI İMZALADI

Sunum yapan Prof. Dr. Mehmet Çelik ise “Ben size söylüyorum: Hıristiyan kökenli teröristlerden bugüne kadar bir tanesi, biz Hıristiyan şeriatına dayalı bir devlet için çalışıyoruz, diye bir söz kimseden duydunuz mu? Taliban ve El Kaide öyle şey ortaya getirdiler ki, hakimiyet kurdukları şehirlerde, bir de medyaya demeç verdiler ve batı dünyasının sokakları hepsi İslam aleyhine döndü; İslam’dan nefret etmeye başladılar” dedi. Programın sonunda Prof. Dr. Mehmet Çelik, kitaplarını imzaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete