GÜNDEM

ÜNİVERSİTEDE ARAŞTIRMA OFİSİ AÇILDI

Batman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Proje ve Bilimsel Araştırma Ofisi, Batı Raman Kampüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde açıldı.

ÜNİVERSİTEDE ARAŞTIRMA OFİSİ AÇILDI
19-11-2015 18:23
Google News

Açılış kurdelesini Rektör Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Gümüş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Yenal Kesbiç kesti.

“PROJELER ÖZGÜN OLMALI”

Açılış programında konuşan Rektör Uluçam “Proje ofisleri, akademisyenlerimizi proje üretmeleri konusunda teşvik ederek, hibe ve destek kaynakları bulunmasında yardımcı olacaktır. Şehrimiz ve üniversitemizin işbirliğini geliştirmek adına da önemlidir. Bu ofiste hazırlanan projelerin diğer akademik birim ve kadrolarına duyurma ve onlarla birlikte koordineli bir şekilde çalışmaları için önemli olacağı kanaatindeyim. Ayrıca Üniversitemizin akademisyenlerinin hazırladığı projelere destek veren bir ofisimiz daha var Bilimsel Araştırma Projeleri Başkanlığı (BAP). Hazırlanan projelerin BAP tarafından ön incelemesi yapılarak, nitelikleri ve yararlılıkları gözden geçirilerek projelere destek sunulmaktadır. Projeler her zaman özgün olmalı, yapılmamış olanlar üzerine projeler yoğunlaşmalıdır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete