EĞİTİM

Üniversitede enerji projeleri yarıştı

Batman Üniversitesi ve Necat Nasıroğlu Vakfı tarafından enerjide inovasyon temasıyla Necat Nasıroğlu Proje Yarışması sergi ve final programı gerçekleştirildi.

Üniversitede enerji projeleri yarıştı
28-02-2024 00:10
27-02-2024 17:33
BATMAN
Google News

Batman Üniversitesi Merkez Kampüste bu yıl 3.’sü düzenlenen programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve Eşi Ayten Canalp,  Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hava Tuğgeneral M.Ali Koç,  akademik ve idari personeller katıldı. Programda Necat Nasıroğlu anısına hazırlanan belgesel izletildi. Rektör Prof. Dr. İdris Demir “Katılımcı sayısı yıldan yıla artan, gerek üniversitemiz akademisyen ve öğrencileri gerekse de bilim ve teknolojiye ilgi duyan ve bu doğrultuda çalışmalar yürüten araştırmacıların büyük teveccüh gösterdiği yarışmamıza bu yıl gerekli yeterliliği sağlayan 49 proje kabul edilmiştir. Bu projelerden ön değerlendirmeler sonrası ilk 3 e kalan projeler bugün final programımızda jürilerimiz tarafından nihai değerlendirmeye tabi tutulacak” dedi.

SİZLER DE BAŞARABİLİRSİNİZ

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise “İyi bir ustanın yanında yetişmiş bir çırak iseniz başarılı olursunuz. Biz de hayatımızda hep iyi bir ustanın yanında yaşamanın gururunu yaşadık.  Azimli olun, yılmayın, mücadeleden vazgeçmeyin. Eğer Necat Nasıroğlu başarabilmişse sizler de başarabilirsiniz” dedi. Açılış konuşmalarının ardından katılımcılar tarafından puanlamalar yapılarak ürün ve fikir alanında dereceye giren projeler belirlendi. Ödüllerin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile birlikte program sona erdi.


HABER: Üniversite Basın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete