GÜNDEM

ÜNİVERSİTEDE ENERJİ ZİRVESİ BAŞLIYOR

Batman Üniversitesi tarafından Enerji'nin Kalbi Batman'da Atıyor mottosu ile düzenlenen Batman Enerji Zirvesi 2021, 20-21 Mayıs 2021 tarihleri arasında üniversitenin sosyal medya hesapları ve Batman Üniversitesi webTV kanalından canlı yayınlanıyor.

ÜNİVERSİTEDE ENERJİ ZİRVESİ BAŞLIYOR
18-05-2021 13:32
BATMAN
Google News

 

BATMAN’IN ENERJİ ŞEHRİNE DÖNÜŞMESİNİ AMAÇLIYORUZ

Batman Üniversitesi’nin coğrafi konum itibarı ile petrol, güneş, jeotermal ve HES gibi farklı enerji kaynaklarına sahip bir bölgede bulunması nedeni ile enerji konusuna tüm yönleriyle odaklanabilen ve bu alanda ihtisaslaşan bir üniversite olmayı amaçlamadıklarını ifade eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Petrol şehri olarak adlandırılan Batman’ın Enerji Şehrine dönüşmesini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

8 OTURUMDA TAMAMLANACAK

Zirve Düzenleme Komitesi Başkanı ve Batman Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Rıda Tür, sekiz oturum düzenlenecek programa Vali Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı ve Tüpraş Batman Rafinerisi Müdürü Murat Şimşek’in katılacağını açıkladı.

Birinci oturumda Enerji, Ülkemiz ve Ortadoğu, ikinci oturumda Bölgesel Petrol Kaynakları ve Enerji İhtiyacı konusu, üçüncü oturumda Enerji Yönetimi, Sürdürebilirlik, Kalite konusu, dördüncü oturumda Yenilenebilir Enerji konusu, beşinci oturumda Akıllı Şebekeler ve Endüstri 4.0 konusu, altıncı oturumda Enerji Verimliliği konusu, yedinci oturumda Bölgesel Enerji Problemleri ve Çözüm Önerileri konusu işlenecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete