EĞİTİM

ÜNİVERSİTEDE HİZMET İÇİ EĞİTİM

Batman Üniversitesi personellerine hizmet içi eğitim programı kapsamında Kişilerarası İletişim ve Zaman Yönetimi eğitimi ile İnşaat Yönetimi eğitimi verildi.

ÜNİVERSİTEDE HİZMET İÇİ EĞİTİM
13-07-2021 14:57
BATMAN
Google News

AMAÇ VERİMLİLİĞİ ARTTIRMAK

Batman Üniversitesi’nde personelin mevzuata ve çağın gerekliliğine uygun biçimde yetişmesini sağlamak ve iş verimliliğini amacıyla Batman Üniversitesi Personele Daire Başkanlığı tarafından organize edilen hizmet içi eğitim programı başladı. Batıraman Kampüs’ünde dört oturumda başlayan İnşaat Yönetimi konulu eğitimde, TEKNOKENT ile Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığı Personeline, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Selahattin Güzelküçük tarafından eğitim verildi.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

 Kişilerarası İletişim ve Zaman Yönetimi eğitiminde ise Ankara Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörü Öğr. Gör. Dr. Mehmet Özdemir, sunum yaptı. Hizmeti eğitime, Batman Üniversitesi Genel Sekreteri Öğr. Gör. Lütfü Karakoyunlu, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Deniz Atiç, Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanı Halil İbrahim Kaya, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Selman Tür ve idari personeller katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete