EĞİTİM

ÜNİVERSİTEDE YENİ GÖREVLENDİRMELER

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak başlayan akademisyenlerin, profesör unvanı alamaya başladığını açıkladı.

ÜNİVERSİTEDE YENİ GÖREVLENDİRMELER
12-06-2019 23:00
Google News

 

HEDEFİMİZ BATMANLI ÖĞRETİM ÜYELERİNİN SAYISINI ARTTIRMAK

Göreve başladıkları dönemde Rektör Yardımcılığı görevi için sınırlı sayıda profesör olduğunu hatırlatan Rektör Durmuş “Artık çok sayıda profesörümüz var. Batman Üniversitesi olarak kalitemizi yükseltmek ve öğretim üyesi sayımızı arttırmak için çalışıyoruz. Alanında iyi yetişmiş öğretim üyelerini Batman’a davet ediyoruz. Özellikle Batmanlı Öğretim Üyelerimizin olmasını istiyoruz” dedi.

REKTÖR YARDIMCILARI ATANDI

2007 yılında kurulan Batman Üniversitesi’nde yetişip profesörlük unvanı alan akademisyenler, görevlerine başladı. Batmanlı olan Batman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Makine Mühendisi Prof. Dr. Hüseyin Aydın, Rektör Yardımcısı oldu. Diyarbakırlı olup, uzun yıllar Batman Üniversitesinde çalışan ve profesörlük unvanını Batman Üniversitesinde alan Prof. Dr. Engin Tilkat ve aslen Tokatlı olup yıllarca Diyarbakır’da akademisyenlik yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde profesörlük unvanı alan Prof. Dr. Hakan Samur da Rektör Yardımcılığına atandı.

DEKAN VEKİLLERİ VE BÖLÜM BAŞKANLARI ATANDI

Batman doğumlu olup, Batman Üniversitesinde profesör unvanı alan Elektrik Elektronik Mühendisi Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekilli oldu. Batman Üniversitesinde profesörlük unvanı alan Prof. Dr. Şemsettin Dursun, İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekilli ve BESYO Müdürü olarak atandı.Batman Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak göreve başlayan Prof. Dr. Seçkin Aydın ise profesör unvanı alarak Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekilliğine atandı.

BÖLÜM BAŞKANLARI ATANDI

Batman Üniversitesinden profesör unvanı alan İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Şehnaz Tiğrek, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü oldu. Batman Üniversitesi’nde profesör unvanı alan Prof. Dr. Abdulkadir Levent, Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete