GÜNDEM

ÜST DÜZEY HEYET, HASANKEYF’E GELDİ

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’dan oluşan heyet, Cumhurbaşkanı talimatıyla Hasankeyf’e geldi.

ÜST DÜZEY HEYET, HASANKEYF’E GELDİ
11-08-2020 18:50
Google News

 

İLÇEDEKİ EKSİKLİKLERİN TESPİTİ İÇİN GELDİLER
Ilısu Baraj Suları altında kalacağı için yeni yerleşkeye taşınan Hasankeyf’te eksikliklerin tespiti için heyet görevlendirildi. AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’dan oluşan heyet, Batman Havalimanı’nda karşılandı. Valilik ve AK Parti Batman İl Teşkilatı ziyaretinin ardından heyet, Hasankeyf’e geçti. Heyet, tüm dünyanın gözü önünde özel sistemlerle yeni yerleşkeye taşınan Hasankeyf’te inceleme yaptı, eksikleri bir bir not etti.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR
Heyete eşlik eden AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir “Hasankeyf’in sorunlarını inceleyip, bu sorunların ortadan kaldırılması için gerekli çalışmaları yapacağız. Hasankeyf’te yaşayan hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda eksiklerin giderilmesi ve Hasankeyf’te turizmin canlandırılması noktasında çalışmalar yapılıyor. İlimiz ve ilçelerimizin talepleri için Ankara’da temaslarımız devam edecek” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete