GÜNDEM

ÜST DÜZEY KATILIMLI TOPLANTI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Batman'da Yerel Yönetimlerin Bölgesel Kalkınmaya Etkileri Toplantısı düzenlendi.

ÜST DÜZEY KATILIMLI TOPLANTI
13-01-2019 21:57
Google News

 

ÜST DÜZEY KATILIM SAĞLANDI

Özel bir okulun konferans salonunda düzenlenen panele AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Hulusi Şahin, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay, Şırnak Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Halil Sugözü, Eski Futbolcu Tanju Çolak, HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, STK temsilcileri ve iş adamları katıldı.

“VAKTİMİZ DAR”

İş insanlarına seslenen Vali Şahin, “Vaktimiz dar, acele büyümeye ihtiyacımız var çünkü hedeflerimiz büyük, 2023 vizyonunu takip eden bir kamuoyuyuz. Arayış içerisindeyiz. Bölgesel büyüme önemli. Batman'da en az 200 sanayici bizden yer bekliyor, yer tahsis ettiğimizde hemen fabrika kurabilecek en az 200 sanayici var. Önümüzde büyük pazar fırsatları var, Irak, Suriye gibi. Bunlara hazırlıklı olmalıyız” dedi.

“BATMAN’DAN MARKALAR ÇIKARMALIYIZ”

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay da “Ülkemiz artık çok mesafeler aldı artık Batman'dan markalar çıkarmalıyız. Onun için oturup birlikte hareket etmek lazım” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete