GÜNDEM

“Üyelerimiz zorbalıkla istifa ettiriliyor”

Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı, 31 Mart seçimleri ile DEM partinin yönetimine geçen Batman Belediyesinde üyelerinin sendikadan istifaya zorlandığını ileri sürdü.

“Üyelerimiz zorbalıkla istifa ettiriliyor”
06-04-2024 01:30
05-04-2024 20:31
Google News

Açıklamada “Batman Belediyesine yeni seçilmiş yönetimin bilgisi dâhilinde mi bilmiyoruz ama yönetime şirin gözükmek veya bir makama atanmak isteyenler (eski başkan yardımcısı vb.) kişiler gurup halinde belediyemizde oda oda dolaşarak baskı ile üyelerimizi istifa ettiriyor. Üyelerimizin büyük çoğunluğunun direnciyle karşılaşan malum şahıslar son iki günde baskıyı arttırarak istifa ettirdikleri personeli yönetime yakın sendikaya üye yaptı. Henüz yönetim göreve başlamamışken durumdan vazife çıkaranlara diyoruz ki, çoğunluğu elde ederek yetki almak maksadı ile yaptığınız baskı kabul edilemez. Kanunen Temmuz 2024’de yayımlanacak Resmî Gazete’ye kadar yetkili sendika Bem-Bir-Sen’dir. Yönetime yakın sendika veya onlar adına hareket edenlerin üyelerimize istifa baskısı yapması sendikacılık değil düpedüz zorbalıktır” dedi. (Bem Bir Sen Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
İluhi
İluhi 3 hafta önce
Teröristler dağdan Belediyeye inince şehri ve belediyeyi de terörize etmeye başladı. Kıyım yapan hdPKK ya Kayyım gecikmez umarım.
Mahmut
Mahmut 3 hafta önce
Sizin yaptığınızı yapıyorlar ektiginizi biceceksiniz
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete