GÜNDEM

“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE CİDDİ MESAFELER ALDIK”

Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu 19. Toplantısı, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı. Vaki Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleşen toplantıya

“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE CİDDİ MESAFELER ALDIK”
10-11-2017 22:25
Google News

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede,  Batman Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Aydın Durmuş, kurum yöneticileri, STK temsilcileri ve kurul üyeleri katıldı. Vali Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Yahya Yetiz’in uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin sunum yapıldı.

“YOĞUN MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR”

Konuşmasında uyuşturucu ile kararlı bir şekilde mücadele edileceğini belirten Vali Deniz,  “Batman’da göreve başladığımız günden bu yana güvenlik güçlerimiz uyuşturucu kullanımı ve satışı ile ilgili yürütülen özel projelerle yoğun bir şekilde mücadele ediyor. Uyuşturucu ile mücadelede ciddi mesafeler aldık. İlimiz sınırları içerisinde uyuşturucu satışını ve kullanımı konusunda da aynı kararlılıkla mücadelemiz devem edecektir. Okul önlerinde ve çevrelerinde, internet kafelerde ve kahvehanelerde kurumlarımızın işbirliği içerisinde denetimler yapılıyor” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete