GÜNDEM

UYUŞTURUCUDA KORKUTAN TABLO!

“Madde kullanım yaşı 6’ya düştü”

UYUŞTURUCUDA KORKUTAN TABLO!
05-05-2015 21:11
Google News

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Genel Başkanı Muzaffer Ilıcak, Batman Spor Lisesi’nde öğrencilerle yönelik verdiği konferansta uyuşturucu maddelerinin zararlarını anlattı.

Ilıcak, verdiği konferansta öğrencilere sporla kötü alışkanlıklardan kurtulabileceklerini vurguladı. Uyuşturucu kullanımı yaşının 6’ya düştüğünü belirten Ilıcak, ebeveynlerin çocuklarına daha çok zaman ayırması gerektiğini söyledi. Türkiye’de uyuşturucu kullanma yaşının 6’ya düştüğünü söyleyen Ilıcak “Türkiye’de yaşayan genç nesli yok etmeye yönelik bir plan vardır. Bunu kimler yaptı bilmiyoruz. Batman’da da ilkokulda uyuşturucu satılıyor, İstanbul ve Ankara’da da ilkokullarda satılıyor. Bunun çözümü sadece benim, senin, devletin, polisin değil de ailelerinde bir arada ortak çalışma yapmaları gerekir” dedi.
1 LİRAYA BONZAİ BULABİLİYORSUNUZ
Türkiye genelinde yaygınlaşan bonzai maddesiyle ilgili de konuşan Ilıcak “Türkiye’ye sokulan ve 1–2 liraya satılan bonzai gençliği zehirlemek suretiyle öldürüyor. Devlet üzerine düşen görevi yapıyor. Tedavisiyle okuldaki öğretmeni ve spor hocalarıyla, jandarmasıyla bir seferberlik var. Ama biz burada Dünya Uyuşturucuyla Mücadelede Eden Sporcular Federasyonu'nun yaptığı şey şu, bağımlı olmadan ve ilaçla tanışmadan büyüye bilecek bir nesli oluşturmanın çabası içerisinde olduğumuzu anlatmaya çalışıyoruz” dedi. (İHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete