GÜNDEM

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KOMİSYONU 14. KEZ TOPLANDI

Uyuşturucu İle Mücadele Kurulu, 14. Toplantısını Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin Başkanlığında gerçekleştirdi.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KOMİSYONU 14. KEZ TOPLANDI
25-12-2015 20:50
Google News

Kurum müdürleri ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda daha önceki toplantıda alınan kararlar ve gerçekleştirilen faaliyetler görüşüldü. Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde kurulan Madde Bağımlılığı Mücadele Alt Komisyonunca gerçekleşen önleme, tedavi ve rehabilitasyon çalışmaları hakkında kurula bilgi verildi. Toplantının son bölümünde Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, kurul üyelerinden görüş alarak yeni kararları açıkladı.

Kurulda, gerçekleştirilen faaliyetlerden halkın haberdar olması için yerel basın ile bilgi paylaşımında bulunulması, Kredi Yurtlar Kurumunda ikamet eden üniversite öğrencilerine madde bağımlılığı ve zararları konusunda eğitim verilmesi, Müftülükçe camilerde çocuk ve gençlere yönelik olarak değerler eğitiminin verilmesi, madde kullanımı ve satışının cezaları ile ilgili bilgilerin yer aldığı broşürlerin Emniyet Müdürlüğünce hazırlanarak halka dağıtılması kararlaştırıldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete