EĞİTİM

UZAYA YOLCULUK YAPTILAR

Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi ve İşadamı Zübeyir Erzik’in iş birliği ile kurulan planetrıum çadırında 19 Mayıs İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, uzay yolculuğu yaptı.

UZAYA YOLCULUK YAPTILAR
23-04-2015 22:06
Google News

Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi’nde kurulan planetrıum çadırında öğrencileri yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, öğrencilerin uzayı keşfetme heyecanını paylaştı. Etkinliğin önemine değinen Çelik “Burada kurulan planetrıum çadırı ile sevgili öğrencilerimiz, uzayla ilgili görsel anlamda hem bilgi edindiler, hem de eğlendiler. Çadırda geçirdikleri kısa süre içinde, uzay ile ilgili oluşan merakları sonucu, yapacakları araştırma ve gözlem gücü ile farkındalıkları artmış olacak. Planetrıum çadırının kurulmasında emeği geçen idareci ve iş adamı Zübeyir Erzik’e teşekkür ederim” dedi. (Umut Ayaz)

Öğrencilere namaz bilinci anlatıldı

Ensar Vakfı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Merkez Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Batman Merkez Gazi Erkek İmam Hatip Lisesi öğrencilerine namaz bilinci semineri verildi.

Eğitimci Yazar Zehra Türkmen tarafından verilen seminere İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı. Etkinlikle ilgili bilgi veren Ensar Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün “Eğitimci Yazar Zehra Türkmen’e, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’e, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz. Etkinliğin verimli geçtiğine inanıyoruz. Bu tür faydalı etkinliklerimiz devam edecektir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?