SPOR

“ÜZERİMİZDE YOĞUN BİR BASKI VARDI”

3. ligde mücadele eden Petrolspor, evinde konuk ettiği Kemerspor’a 2-1 mağlup oldu.

“ÜZERİMİZDE YOĞUN BİR BASKI VARDI”
28-11-2016 23:14
Google News

Petrolspor’un teknik direktörü Tarık Yurttaş, maç sonu yaptığı açıklamada ligde her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu belirtti.

Maçın zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini ifade eden Yurttaş, “Alt sıralardaki takımlar, her zaman buradan kurtulmak için dişe diş mücadele ederler. Biz de hafta içi bunun bilincinde olarak çok iyi hazırlandık. Rakibi çok iyi analiz ettik. Nasıl oynayacağını biliyorduk. Fakat maçın ilk dakikalarından Gökhan ve Ramazan’ın sakatlanması bizi son derece etkiledi. İkinci yarı skoru korumak için çaba sarf ettik. Ama 5 dakika içerisinde yediğimiz 2 golle mağlup olduk.” ifadelerini kullandı.

AŞIRI MOTİVASYON HATA YAPTIRDI

Bu takımın 3 haftadır kazandığını ve üzerimizde yoğun bir baskı olduğunu ve aşırı motivasyon içinde Kemerspor maçına çıktıklarını belirten Teknik sorumlu Yurttaş, “Kemerspor maçının zor geçeceğini hafta boyunca futbolcularıma aktardım. Takım olarak bu maça aşırı motive olduk. Çok istememize rağmen galip gelemedik. Burada kimseyi suçlamıyorum. Futbolda olan şeyler kazanmak veya kaybetmek. Biz Kemerspor maçını kaybettik. Bu maçtan çok dersler çıkardık. Kemerspor maçını unutmamız gerekir. Önümüzde çok önemli 3 maç var. Bu maçlardan alacağımız puanlar hedefimizi belirleyecek.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete