SAĞLIK

UZM. DR. GÜNEŞ, ÇANLI YAYINIMIZDAYDI

Batman Belediyesi yanı Basın Kavşağı üzerinde hasta kabulüne başlayan Anka Tıp Merkezi’nin İç Hastalıkları (Dâhiliye) ve Medikal Estetik Uzmanı Dr. Mustafa Güneş, Gazetemiz Sonsöz’ün youtube kanalında canlı yayın konuğumuz oldu.

18-06-2021 12:46
BATMAN
Google News

HİPERTANSİYON KONUSUNDA SORULARI YANITLADI

Yazarımız Hatice Türkan’ın sorularını yanıtlayan Güneş, hipertansiyon nedir ve toplumda görülme sıklığı ne kadardır? Belirtileri nelerdir? Tanısı nasıl konulur? Nedenleri nelerdir?

Tedavisinde hangi ilaçlar kullanılıyor? Tansiyonu hangi besinler düşürür? Tansiyon düşüklüğü neyden kaynaklanır? Tansiyon düşüklüğü durumunda ne yapılmalı? sorularına yanıt verdi.

MEDİKAL ESTETİKLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ VERDİ

Uzm Dr. Güneş, söyleşinin medikal estetikle ilgili bölümünde ise medikal estetik nedir? Gençleştirme işlemleri nelerdir? Botoks nedir, kimlere ve vücudun hangi bölgelerine uygulanır? Leke ve akne tedavisi nasıl yapılır? Burun estetiğinde ip ve dolgu işlemi nedir? Sorularına yanıt vererek, izleyicilerimizi bilgilendirdi. Güneş, canlı yayın izleyicilerimizden gelen sorulara da yanıt verdi. Canlı yayın söyleşisinin tekrarını youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete