EĞİTİM

UZM. DR. REZAN GERGİN’DEN…

BABA OLAMAYAN ERKEKLERE ÇAY VE MACUN TARİFİ

UZM. DR. REZAN GERGİN’DEN…
25-01-2019 17:00
Google News

Yazarımız Uzm. Dr. Rezan Gergin, baba olamayan erkekler için bitkisel çay ve macun tarifi hazırlaşarak, sosyal medya hesabından paylaştı.

BESLENME ÖNEMLİ

İç Hastalıkları (Dâhiliye) Uzmanı, Ozon Terapi Uzmanı ve Fito Terapi Uzmanı Dr. Rezan Gergin, tıbbi ilaçların yanında tıbbi bitkilerle de hastalıklara çare aramaya devam ediyor. Azospermi nedeniyle baba olamayan erkekler için bitkisel çay ve macun tarifi hazırlayan Dr. Gergin “Azospermi olan hastalar, yaşam tarzları ve beslenme alışkanlıklarını değiştirmeli. Gluteinsiz beslenmeli, sigarayı bırakılmalı, fazla kiloları vermeli, alkol ve benzeri bağımlıkları terk etmeli, aşırı egzersizden uzak durmalıdır” dedi.

AZOSPERMİ ÇAYI

Uzm. Dr. Rezan Gergin, Azospermi Çayının tarifini verirken “40 gram kekik, 50 gram karabaş, 80 gram çoban çökerten, 20 gram biberiye, 10 gram zencefili, eşit büyüklükte parçalayıp, karıştırıp, sabah ve akşam 1 bardak kaynar suya 1 çay kaşığı atarak, 10 dakika demleyip için, bunu 3 ay sürdürün” dedi.

AZOSPERMİ MACUNU

Azospermi Macun’nu anlatan Uzm. Dr. Rezan Gergin “1000 gram kestane balına, 10 gram safran, 20 gram çakşır kökü, 20 gram çöketou, 40 gram yaş arı poleni, 10 cc organik arı sütü, 30 gram keten tohumu, 20 gram damla sakızı, 30 gram deve dikeni tohumu, 10 gram turp tohumu, 10 gram şalgam tohumunu toz haline getirip, bal ile karıştırın. Homojen karışımı, sabah-akşam aç karna 1 tatlı kaşığı tüketin. 3 ay boyunca devam edin” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?