EĞİTİM

UZMAN DR. KARAKAYA, MEDİCAL PARK’TA

“Herkes için sağlık” ilkesiyle bölge halkına hizmet sunan Medical Park Batman Hastanesi, kadrosunu geliştirmeye devam ediyor. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Karakaya da Medical Park ailesine katılarak hasta kabulüne başladı.

UZMAN DR. KARAKAYA, MEDİCAL PARK’TA
21-06-2015 18:55
Google News

ESRA KARAKAYA KİMDİR?

1978 Trabzon doğumlu olan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Karakaya, 2002 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2011 yılında İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nden uzmanlığını aldıktan sonra Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetini tamamlayan Karakaya, Medical Park Batman Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

MEDİCAL PARK, KENDİNİ KANITLAMIŞ BİR HASTANE

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Karakaya, Medical Park Batman ailesine katılmaktan dolayı memnun olduğunu ifade ederek “Sağlık alanında kurumsal olarak Batman’da kendini ispatlamış profesyonel bir sağlık kuruluşu olduğu için Medical Park’ı tercih ettim. Başarıları ile adını geniş kitlelere duyurmuş olan bu kurum çatısı altında güzel çalışmalara imza atarak Batman’a göğüs hastalıkları alanında eksikliği hissedilen konularda yeni bir heyecanla görev yapacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu. Özellikle KOAH, astım ve akciğer tüberkülozu tedavisine daha fazla ilgi duyduğunu belirten Karakaya, solunum fonksiyon testi, deri prick (alerji) testi ve fiberoptik bronkoskopi gibi tanısal çalışmaları önemsediğini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete