GÜNDEM

UZMANLAR “İŞ GÜVENLİĞİNİ” ANLATACAK

UZMANLAR “İŞ GÜVENLİĞİNİ” ANLATACAK

UZMANLAR “İŞ GÜVENLİĞİNİ” ANLATACAK
05-09-2014 22:18
Google News

Batman’da faaliyet gösteren Özmaer ve CanCan firmaları, çalışanlarına yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri düzenleyecek.

30 Haziran 2012 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” kapsamında organize edilen seminer, Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda Cumartesi günü saat 13.00’da gerçekleştirilecek. Seminerde, uzmanlar tarafından çalışanlara İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgi verilecek, seminerden sonra katılımcılara Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) tarafından sertifika dağıtılacak.

KATILIMIN YOĞUN OLMASI BEKLENİYOR

Seminere, mülki idare amirleri, daire müdürleri, müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçelerdeki kurumların yöneticileri, Belediye bünyesindeki ilgili birim müdürleri, merkez ve ilçedeki okul müdürleri ile kamu kurumları bünyesindeki İş Sağlığı ve Güvenliği konusundaki ilgili personel katılacak. Etkinlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Uzmanları tarafından İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yasal Mevzuat Uygulamaları ve gereksinimleri üzerine sunum yapılacak. Sunumların ardından seminer soru-cevap şeklinde devam edecek. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?