GÜNDEM

VAKALAR ARTIYOR, DİKKAT BATMAN

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, yurt geneli koronavirüs vakalarında artış gözlendiğini açıkladı. İller, teyakkuza geçti.

VAKALAR ARTIYOR, DİKKAT BATMAN
23-10-2020 20:30
Google News


GRİP VE NEZLEYE DİKKAT
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da koronavirüs vakalarının artmaya başladı. mevsim geçişinden ötürü etkili olan gribal enfeksiyon, normalleşme süreci nedeniyle oluşan kalabalıklar ve hareketlilik ile birlikte yurt geneli koronavirüs vakalarında artış gözlenmeye başladı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine dikkat edilmesi için uyarıda bulundu, kalabalık ortamlara girilmemesi gerektiğini açıkladı. 

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMA BATMAN
Vakaların yoğun seyrettiği Batman’da vatandaşın, gribal enfeksiyona karşı dikkatli olması ve koronavirüs tedbirlerini elden bırakmaması gerekiyor. Valilik, Belediye ve Emniyete bağlı ekiplerin rutin denetimleri devam ederken, vatandaşın da kalabalık ortamlardan uzak durması ve sokağa maskesiz çıkmaması gerekiyor. gribal enfeksiyonun görülmeye başladığı şu günlerde vücudun direncini yüksek tutmak için bol meyve ve sebze tüketilmesi gerektiği de uzmanlar tarafından sık sık dile getiriliyor. Vücut direncinin düşmesi, koronavirüs salgınına da davetiye çıkarıyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete