GÜNDEM

VALİ, ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Vali Hulusi Şahin, corona virüs (covid–19) salgını nedeniyle Batman’da alınan önlemler ve yürütülen çalışmalara ilişkin basın toplantısı düzenledi.

VALİ, ATEŞ PÜSKÜRDÜ
16-03-2020 17:43
Google News

 

Corona virüs salgını nedeniyle kentte alınan önlemler ve yürütülen çalışmalara ilişkin basın toplantısı düzenleyen Vali Şahin “Valilik adına açılan sahte hesaplardan ilimizde corona virüs tespit edildiğine dönük yalan yanlış haberler yapılıyor. Şeytani dürtülerle hareket edip, halkı paniğe sevk ediyorlar” dedi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Valilik Toplantı Salonu’nda gazetecilere yönelik konuşan Vali Şahin, valilik adına açılan sahte sosyal medya hesabı üzerinden Batman’da corona virüs tespit edildiğine dönük yalan ve yanlış haberler yayıldığını belirtirken “Şeytani dürtülerle hareket eden bir grup var. Amaçlarını anlamış değiliz. Neden halkı paniğe ve telaşa sevk etmek istediklerini anlayabilmiş değiliz. Başka illerde bu tür şahıslarla uğraşarak zaman kaybediyor mu mülki idare amirlerimiz, merak ediyorum. Biz Batman’da halkı telaş ve paniğe sevk etmeye çalışanlara karşı bir çalışma da yürütmek zorunda kalıyoruz. Emniyet ve Savcılık üzerinden bu hesaplarla ilgili inceleme başlattı, gerekli cezalar kesilecek” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete