SPOR

VALİ, BATMAN HALKINA SESLENDİ;

Vali Ahmet Deniz, Koordinasyon Kurulu Toplantısında, konuşmasının son bölümünü, Petrolspor’a ayırdı.

VALİ, BATMAN HALKINA SESLENDİ;
20-07-2018 21:00
Google News

 

“ARTIK FORMADAN BAŞKA HEDİYE YOK”

Spora büyük ilgi duyduğunu, bu yüzden her fırsatta Petrolspor’u konuştuğunu belirterek konuşmasına başlayan Vali Deniz “Petrolspor’un lisanslı ürünlerinin satılabileceği Petrolium Mağazası, AVM’de açıldı. Formanı Al Maça Gel kampanyasını başlatıyoruz. 15 Bin kişilik stada, 15  Bin  yeni formayla tüm taraftarı, tüm Batman Halkını davet ediyoruz. Bundan böyle sevdiklerinize hediye ararken çok dolaşmanıza gerek yok. Petrolspor Forması, en güzel hediyedir. Bu destekle inşallah bu takım 2. Lig’e yükselecektir” dedi.

Vali, gazetecileri kekledi…

Vali Ahmet Deniz, toplantıyı sonuna kadar izlemeleri için basın mensuplarına “çıkmayın bir şey konuşacağım” dedi. Toplantının sonunda Vali Deniz, toplantı salonunu terk etti, gazeteciler ise keklendiğini fark etti.

KOORDİNASYON TOPLANTISINDA YAŞANDI

Toplantıda Kurum Müdürleri, tek tek kürsüye çıkarak, yatırım ve projeleri ile ilgili brifing verdi. Basın mensupları, toplantıyı terk etmeye hazırlanırken vali Deniz “çıkmayın, bir konuyu konuşacağım” dedi. Vali’nin söylemi üzerine basın mensupları, toplantıyı sonuna kadar izledi. Toplantı sonunda Vali Deniz, 3. Lig’de yer alan Petrolspor’un, 2.Lig’e yükselmesi için temennilerini dile getirip, toplantı salonunu terk etti. Vali Deniz’i karşılarında bulamayan gazeteciler, keklendiğini fark etti. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete