GÜNDEM

Vali, Batmanlıları yürüyüşe davet etti

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp ile birlikte kamara karşısına geçip Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenecek yürüyüşe Batmanlıları davet etti.

Vali, Batmanlıları yürüyüşe davet etti
29-10-2023 13:39
29-10-2023 13:53
BATMAN
Google News

 Vali Canalp “Değerli Batmanlılar, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını Batman’da heyecanla ve coşkuyla kutluyoruz. Cumhurbaşkanımızın ‘Yer, gök bayrak olsun’ çağrısına uygun şekilde bizlerde kendi evimizi bayraklarla donattık. Diyarbakır Caddemizi de aynı şekilde bayraklarla donatmış durumdayız. 29 Ekim’de saat 19.00’da Batman Park AVM önünde başlayacak yürüyüşümüz var. Belediyeye kadar hep birlikte coşkuyla, heyecanla yürüyüş yapacağız. Bu yürüyüşe aynı zamanda mehteran takımı ve bando takımı da eşlik edecek. Bütün Batmanlıları bu coşkuya ve heyecana davet ediyoruz” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mehmet Önen
Mehmet Önen 6 ay önce
Dün valilik ön bahçesinde tören vardı. 6 - 8-9 yaşında 3 çocuk yoldan valilik duvarı engeli yüzünden bahçedeki töreni görmüyordu. Duvara yaklaşıp bakmak isteyince o değerli polislerin az kalmış çocukları dövecekti. Ve öyle bir bağırdıki çocuklara çocuklar korktu. Şimdi de törene gel diyor. Bende bune perhiz bu ne lahana turşusu diyorum. Bu millet sizi sevmiyor çünkü sizde bu milleti sevmiyorsunuz. Açık kimliğimi vereyim ki klavyeden sallama olmasın. Adım Mehmet Önen 05383719464
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete