GÜNDEM

Vali, Batmanlılarla helalleşti

Batman’dan Malatya'ya atanan Vali Hulusi Şahin, kurum müdürleri, idareciler, STK'lar, muhtarlar ve gazetecilerle veda yemeğinde helalleşti.

Vali, Batmanlılarla helalleşti
18-05-2022 12:59
18-05-2022 13:00
BATMAN
Google News

YAPTIĞI HİZMETLER, SLAYT GÖSTERİSİYLE İZLETİLDİ

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü Altyapı Tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde Vali Şahin döneminde Batman’da yapılan hizmetler sinevizyon gösterisi ile izletildi.

"BATMAN’DAN ZENGİN AYRILIYORUM. HEYBEME DOSTLUKLAR KOYDUM"

Programda konuşan Vali Şahin “Göreve başlarken en büyük korkum, bölgede anlaşılmamaktı. Ama genel çerçeveye baktığımda çok iyi anlaşıldığımı görüyorum. İyi niyetle bu şehre hizmet ettim ve şehir de bunun farkına vardı. Çok katkınız oldu, çok desteğiniz oldu. Çok büyük omuz verdiniz. Batman’dan zengin ayrılıyorum. Heybeme dostluklar doldurdum. Sizlerin omzunda yükseldi bu şehir. Her birinizi tek tek tebrik ediyorum. Bu güzel işler, bu güzel başarılar sizlerin eseridir. Yeni gelen valimiz de mutlaka bu güzel atmosfere mutlaka katkı sağlayacaktır ve bu hizmet bayrağını daha da ileriye götürecektir. Malatya'ya gidiyoruz. Mahkeme, kadıya mülk değil. Görev süremiz burada tamamlandı. Az bir süre değil. 3 buçuk yıl az bir süre değil bizim süremiz için. Ama rüzgar gibi geldi geçti. Bundan sonra Malatya'da görev yapacağız. Memleketimizin her köşesi mutenadır, kıymetlidir. Her köşesinde hizmet etmek değerlidir. Biz bu şiar ile yürüyoruz” dedi. Masaları tek tek gezerek helallik isteyen Vali Şahin, Çarşamba Sabahı Batman’dan ayrıldı.

Batman Valisi Hulusi Şahin'in veda yemeği

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete