GÜNDEM

Vali, bayram mesaisi yaptı

Batman Valisi Ekrem Canalp, kurban bayramını ziyaret ve temaslarla gerçekletirdi.

Vali, bayram mesaisi yaptı
03-07-2023 00:01
02-07-2023 16:20
Google News

İLK BAYRAMLAŞMA TEMİZLİK İŞÇİLERİ İLE

Vali Canalp, bayramın ilk günü Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı çalışan temizlik işçileri ile Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi, işçilerin bayramını tebrik etti.

VALİ, BAYRAM KAHVALTISINI ASKERLE YAPTI

Bayram kahvaltısını Garnizon Komutanlığında askerle birlikte yapan Vali Canalp, Atatürk Parkında düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı.

ACİL ÇAĞRIYA BAYRAM ZİYARETİ…

Vali Canalp, kurban bayramı nedeniyle Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret etti.

EMNİYET AİLESİ BAYRAMLAŞTI

Emniyet Müdürlüğünde bayramlaşma programına katılan Vali Canalp, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve emniyet personeli ile bayramlaştı.

ENGELLİLERE ÖZEL ZİYARET…

Vali Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezine bayram ziyaretinde bulundu. Vali Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu, merkez sakinleriyle bayramlaşırken, taleplerini dinledi.

HASTALARA BAYRAM ZİYARETİ…

Vali Ekrem Canalp, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat ile birlikte Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Vali Canalp, hastane yönetimi ve hastanede tedavi gören vatandaşlarla bayramlaşarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

KONTROL NOKTASINDA BAYRAMLAŞMA…

Vali Ekrem Canalp, Batman Şehir Geçişi Bardakçı Jandarma Uygulama Noktasında sürücülerle bayramlaştı.

PROTOKOL, RESMİ TÖRENDE BAYRAMLAŞTI

Çeşitli bayram ziyaretlerinin ardından son olarak protokolle Atatürk Parkında gerçekleştirilen resmi bayramlaşma törenine katılan Vali Canalp, protokol üyeleri ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete