GÜNDEM

VALİ, BAYRAM ÖNCESİ TALİMAT YAĞDIRDI

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Ahmet Deniz Başkanlığında, Valilik’te yapıldı.

VALİ, BAYRAM ÖNCESİ TALİMAT YAĞDIRDI
17-08-2018 21:08
Google News

 

“ÜRETEREK BERTARAF EDECEĞİZ”

Kaymakamlar ve kurum yöneticilerinin katıldığı toplantıda, kentin sorunları ele alındı. Ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini belirten Vali Deniz “Dış güçler, ülkemiz üzerindeki emellerini gerçekleştirmek için her türlü enstrümanı deniyorlar. 15 Temmuz’da başaramadıklarını, ekonomik saldırılarla gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Bu saldırıları, daha çok üreterek birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf edeceğiz” dedi.

“İHALELERDE REKABET ORTAMININ OLUŞMASINI SAĞLAYIN”

Yaşanan saldırılar karşısında tasarruf tedbirlerine uyulmasını isteyen Vali Deniz, “Kurumlar olarak bizler tasarruf tedbirlerine uyacağız ki vatandaş da uysun. Kurumlarda kontrollük müessesini uygulayın. Kamu araçlarında tasarruf kurallarına uyun, kamu ihalelerinde rekabetin oluşmasını sağlayın. Tasarrufu, hayatın her alanında uygulamalıyız” dedi.

“100 GÜNLÜK EYLEM PLANINI TAKİP EDİN”

Vali Deniz, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan 100 Günlük Eylem Planı konusunda, her kurumun, kendi alanıyla ilgili projeleri takip etmesini istedi.

“VATANDAŞA KENDİ EVİNDEYMİŞ GİBİ HİSSETTİRELİM”

Kurum ve kuruluşlarda temizliğe ve vatandaş odaklı hizmetlere önem verilmesini isteyen Vali Deniz “Kurumlar binalarının içi ve çevre temizliğini günü birlik yapılmalı. Vatandaşa hizmet verirken gerekli kolaylığı gösterelim” dedi.

 “SIFIR ATIK VE AÇIK KAPIDA İYİYİZ”

Sıfır Atık Projesi’ne dikkat çeken Vali Deniz “Başta Valilik olmak üzere birçok kurumda projeyi hayata geçirdik. Diğer kurumlarda da hayat geçireceğiz.  Açık Kapı Projesi kapsamında yürütülen hizmetlerde en başarılı iller arasındayız” dedi.

“PROJE BAZLI ÇALIŞIN”

Vali Deniz, kurumların proje bazlı çalışmasını istedi, sosyal kültürel, sportif, altyapı ve üstyapı konularda projeler hazırlanması gerektiğini dikkat çekti.

“OKULLARIN EKSİKLERİNİ GİDERİN”

Okullar açılmadan okulların tadilat ve eksikliklerin giderilmesi konusunda yetkililere talimat veren Vali Deniz,  eğitim ve öğretim yılı öncesi okulların boya, badana ve diğer eksikliklerin giderilmesini istedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete