GÜNDEM

Vali Bayramda boş durmadı

Batman Valisi Ekrem Canalp, sabahın ilk saatleriyle birlikte bayramda boş durmadı. Kurban Bayram’ı İlimizde Vali Ekrem Canalp’ın himayelerinde birlik ve beraberlik içerisinde coşkuyla kutlandı.

Vali Bayramda boş durmadı
11-07-2022 10:54
11-07-2022 10:57
Google News

İLK BAYRAMLAŞMA TEMİZLİK İŞÇİLERİ İLE

Sabahın erken saatlerinde Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı çalışan temizlik işçileri ile Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen Vali Canalp, işçilerle bayramlaşarak, işçilerin bayramını tebrik etti.

ASKERLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Bayram namazından sonra 14. İus Üs Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Canalp, burada vatani görevini yapan askerle bayramlaştı daha sonra askerlerle kahvaltıda bir araya geldi.

ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

Vali Canalp daha sonra il protokolü ile birlikte Karşıyaka Mezarlığında vatanı için canını feda eden şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek, dua etti.

İTFAİYE ERLERİ, ASKERİ PERSONEL VE EMNİYET MENSUPLARI ZİYARET EDİLDİ

Batman Valisi Ekrem Canalp, şehit kabristanı ziyaretinin ardından protokol üyeleri ile birlikte bayramı görev başında geçiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurlarını, İl Jandarma Komutanlığında görevli askeri personeli ile Batman Belediyesi İtfaiye erlerini ziyaret ederek bayramlaştı. Akabinde Batman-Diyarbakır yolu üzerindeki uygulama noktasını ziyaret eden Vali Canalp, görevli personel ve seyahat eden vatandaşlarla bayramlaştı, vatandaşları trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.  

HASTALARA BAYRAM ZİYARETİ

 Vali Canalp, daha sonra Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine bayram ziyaretinde bulundu.

Rahatsızlıkları sebebiyle bayramlarını Çocuk servisinde geçiren çocuklarla ve aileleriyle bayramlaşan Vali Canalp,  acil şifa dileklerinde bulundu, hekimlerin ve sağlık çalışanlarını Kurban Bayramlarını kutladı.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ VE ÇOCUK EVLERİ SİTESİ ZİYARET EDİLDİ

 Daha sonra Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi’ni ve Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Merkezi'ni ziyaret ederek, burada kalan çocuklarla ve engelli vatandaşlarla bayramlaştı.

ŞEHİT AİLESİNE BAYRAM ZİYARETİ

Vali Ekrem CANALP ve Eşi Dr. Ayten Canalp 1994 yılında askerlik görevini ifa ederken Batman’a izinli geldiği sırada şehit edilen Şehmus Demir’in ailesini ziyaret ederek,  Kurban Bayramlarını kutladı. Aile ile bir süre sohbet eden Vali Canalp, ailenin sorun ve taleplerini dinledi.

 BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

 Batman Valiliği ev sahipliğinde Atatürk Parkı’nda Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen “Halkla Bayramlaşma Töreni” yoğun bir katılımla gerçekleşti.  

Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama ve ziyaretlere; Vali Canalp’ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir,  İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç,  İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, kamu kurum yöneticileri,  sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma töreninde halkla bir araya gelen Vali Canalp vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, Kurban Bayramlarını kutladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete