GÜNDEM

VALİ, BAYRAMI GEZEREK GEÇİRDİ

Ramazan Bayramı, Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda kutlandı.

VALİ, BAYRAMI GEZEREK GEÇİRDİ
06-06-2019 17:47
Google News

 

Halkla Bayramlaşma Töreni’ne, Vali Hulusi Şahin, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, kurum yöneticileri, askeri erkân, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Şahin, vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

ÖZEL HAREKÂT KAMPÜSÜ VE JANDARMA KARAKOLUNU GEZDİ

Vali Hulusi Şahin ve Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Özel Harekât Kampüsü ve Bıçakçı Jandarma Karakolu’nda polis ve askerlerle bayramlaştı. Vali Şahin ve Milletvekili Özdemir, Valilik tarafından yaptırılan dev Türk Bayrağı'nın dikim törenine katıldı.

ENGELLİ BİREYLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Vali Hulusi Şahin, Eşi Ebru Şahin ve Milletvekili Ziver Özdemir ile birlikte, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Merkezi'ni gezerek, vatandaşlarla bayramlaştı.

HASTALAR VE HASTANE PERSONELİNE ZİYARET

Vali Hulusi Şahin, Eşi Ebru Şahin ve Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde bayram ziyaretinde bulundu. Rahatsızlıkları sebebiyle bayramlarını hastanede geçiren hastalarımızla bayramlaşan Vali Şahin,  acil şifa dileklerinde bulundu. (Valilik Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete