GÜNDEM

VALİ, BEŞİRİ’DE İNCELEME YAPTI

Vali Ahmet Deniz, Beşiri’de incelemelerde bulundu.

VALİ, BEŞİRİ’DE İNCELEME YAPTI
26-08-2016 20:23
Google News

 

İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz’e, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Topuz, Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu eşlik etti. İlçe Hükümet Konağı’nda Vali Yardımcısı ve Beşiri Kaymakam Vekili Ertuğ Şevket Aksoy tarafından karşılanan Vali Deniz, çalışmalarla ilgili brifing aldı.

İLÇE ESNAFI İLE BULUŞTU

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe esnafını ziyaret ederek halkla bir araya gelen Vali Deniz, bir çay bahçesinde, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Deniz,  son dönemlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarına değinerek, ülkemizde huzur ve güveni tesis için herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

İLÇE DEVLET HASTANESİNİ İNCELEDİ

Vali Deniz, yapımı tamamlanan Beşiri Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 15 yataklı ilçe devlet hastanesinde son hazırlıkların yapıldığını belirten yetkililer, 5 uzman doktor, bir diş hekiminin görev yapacağı hastanede 24 saat ilçe halkına acil sağlık hizmetinin verileceğini ifade etti. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, kurum yöneticileri ile bir süre sohbet ederek, yöneticilerden yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete