GÜNDEM

Vali Canalp, Bayrağı teslim aldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sporcuları, Al yıldızlı Bayrağı 2 km’lik yolu koşarak tören alanında bulunan Vali Ekrem Canalp’a teslim etti.

Vali Canalp, Bayrağı teslim aldı
16-07-2023 14:31
16-07-2023 14:32
BATMAN
Google News

Cumhuriyet Meydanında başlayan Bayrak koşusunda, her 100 metrede sporcular bayrağı elden ele vererek, Atatürk Parkında yapılan tören alanına getirdiler.  Tören alanında sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk öncülüğünde, sahneye çıkarak koşu boyunca dalgalandırdıkları Bayrağı Vali Ekrem Canalp’a teslim ettiler. Bayrağı İl Müdürü Özperk ve gençlerin elinden alan Vali Canalp, tören alanında bulunan vatandaşlarla birlikte bayrağı bir müddet dalgalandırdı.

“GENÇLERİMİZLE SIRTIMIZ EYERE GELMEZ”

Bayrağı teslim alan Vali Canalp; “Gençlerimiz olduğu sürece sırtımız yere gelmez. Aziz milletimiz, günlerce tuttukları demokrasi nöbetleri ile milli iradeye sahip çıkmış ve vatan sevgisini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. 15 Temmuz 2016 gecesi gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizin şahadetleri; Türk Milleti’nin istiklali ve istikbali söz konusu olduğunda şartlar ne olursa olsun neleri başarabileceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. O gece adeta ölümü göze alarak sokakları ve meydanları dolduran milyonlarca vatandaşımızın içinden şehitlik ve gazilik şerefine layık olanlar isimlerini tarihe altın harflerle yazdırmışlardır. Bayrağımızı gençlerimizin elinden alıp gururla dalgalandırıyorum. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece hiçbir hain güç bizi yenemez.” diye konuştu. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete