GÜNDEM

Vali Canalp, gazetecilerle tanıştı

Son kararname ile Batman’a atanan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, gazetecilerle tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Vali Canalp, gazetecilerle tanıştı
03-06-2022 14:07
03-06-2022 14:45
BATMAN
Google News

Artuk Bey’de düzenlenen programda yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Vali Canalp “Bütün Batmanlıların Valisi olacağım” dedi.

“BERABER BAŞARACAĞIZ”

Herkes tarafından sevilen projelere imza atacaklarını belirten geçirilebileceğine vurgu yapan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp “Basın sadece ticari bir meşgale değil, aynı zamanda bir kamu hizmetidir, demokrasinin olmazsa olmazıdır. Bütün zorluklara rağmen ayakta kalarak görevini ifa eden, kamu hizmeti görevini ifa eden yerel basın mensuplarımızla ümit ediyorum ki daha önceki görev yerlerimde uygulamaya koymaya çalıştığım, bazılarını uyguladığım projeleri beraber hayata geçirebiliriz. Bunun için ihtiyacımız olan şey düşünmek, biraz hayal kurmak, sonrasında da beraberce hangi projeleri, özellikle de en sıkıntılı olan yerel basınımız için, onlara can suyu olabilecek ne varsa bunları beraberce konuşup, projelendirir, beraberce uygulamaya geçiririz. Batman’da görev yapacağım süre boyunca yapabildiğim kadarıyla bütün Batmanlılarla ve herkesin valisi olacağım” dedi.

PETROLSPOR’A DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Petrolspor ve Yönetimine verilen desteklerin devam edeceğini belirten Vali Canalp “Şampiyonluğu elde eden Batman Petrolspor’a yeni sezonda da desteklerimiz sürecek. İran’dan Van’a giden seyahat acenteleri var. Onlardan bazılarıyla Hasankeyf Festivalinde tanıştım ve hemen gerekli yerlere talimat vererek temas kurulmasını ve bu acenteleri Van’a kadar gelmişken Batman’a çekmek için çalışmalarını söyledim. Bunun gerçekleşmesi durumunda Batman ekonomisinde ciddi bir rahatlama olacaktır diye düşünüyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete