GÜNDEM

Vali Canalp, operasyon bölgesindeydi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberinde İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Muş Valisi İlker Gündüzöz ve Batman Valisi Ekrem Canalp ile Diyarbakır'ın Lice İlçesi Kırsalındaki Vali Aydın Arslan Üs Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

Vali Canalp, operasyon bölgesindeydi
26-12-2022 08:00
25-12-2022 14:48
Google News

Bakan Soylu, Diyarbakır, Bingöl, Muş ve Batman'da 3651 personelin katılımıyla başlatılan Eren Abluka Sonbahar Kış-18 Şehit Jandarma Teğmen Hubeyib Turan Operasyonuna ilişkin Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan Çiloğlu ve Lice Jandarma Komando Alay Komutanı Albay Adem Şakrak'tan bilgi aldı.

Soylu "3 bin 650 personelle yani jandarma ve polis özel harekat ve korucularımızla birlikte bu harekat başladı. Kış ve kar olması bizi hiçbir şekilde etkilemeyecektir. Bu harekatın alanı Diyarbakır Lice merkez olmak üzere Muş Şenyayla, Bingöl Sağgöze ve Batman Sason Zori bölgesi olmak üzere 4 vilayette icra edilecek” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete