GÜNDEM

Vali, Çay sakinlerini dinledi

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm sloganıyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın ikincisini Çay Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Vali, Çay sakinlerini dinledi
22-01-2023 16:56
22-01-2023 16:57
Google News

Çay Mahallesi Taziye Evi’nde gerçekleştirilen mahalle buluşmasına il protokolü, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kamu kurum müdürleri, Çay Mahallesi sakinleri ve Çay Mahallesi Muhtarı Niyazi Alp’e katıldı. Çay Mahalle Buluşması’nda Muhtar Niyazi Alp ve mahalle sakinlerinin imar, kanalizasyon, yol, kaldırım, asfalt, numarataj, ekmek büfesi, doğalgaz, elektrik, yeşil alan ve park, çocuk oyun grubu, sokak aydınlatması gibi görüş, taleplerini dinleyen Vali Canalp, ilgili birim müdürlerine talimat vererek sorunların ivedilikle çözülmesini istedi.

“YENİ OSB ALANLARINA İHTİYAÇ VAR”

Vali Canalp, Çay Mahallesi’nde yaptığı buluşmada iş isteyenlere “Bu işin çözümü yeni OSB alanlarının planlaması. Gençlerimiz ve kadınlarımızın buralarda istihdam edilmesi gerekiyor” dedi.

YENİ PARK MÜJDESİ

Gün boyunca Çay Mahallesi’ndeki kurumları ve esnafı ziyaret eden Canalp, okul ziyaretlerinde ise miniklere karnelerini verdi. Mahalle sakinleri ve çocuklar tarafından coşku ile karşılanan Canalp, Çay Mahallesi’ne yeni bir parkın yapılacağı müjdesini de verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete