GÜNDEM

VALİ ÇELİK, KANTAR KÖPRÜSÜNÜ İNCELEDİ

Geçtiğimiz hafta Batmana atanan Vali Azmi Çelik, Batı Raman bölgesinde inşaatı tamamlanan eğitim kurumlarını ve Kantar köprüsünü inceledi.

VALİ ÇELİK, KANTAR KÖPRÜSÜNÜ İNCELEDİ
09-06-2014 21:02
Google News

Vali Çelik’e incelemeler sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Emniyet Müdürü Necati Denizci, Şehir ve Çevrecilik İl Müdürü Tarık Yaşar, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, müteahhit firma yetkilileri ve diğer kamu kurum yetkilileri eşlik etti. Vali Çelik ilk olarak inşaatları tamamlanan ve önümüzdeki eğitim döneminde hizmet verecek olan 24 derslikli Selahattin Eyyubi Anadolu Lisesi ve 16 derslikli Fen Lisesi Kampüsünde incelemelerde bulundu. Fen Lisesi Kam püsündeki yurtlar, lojmanlar, spor tesisleri, anfi tiyatro ve çevre düzenlemesi hakkında bilgi alan Vali Çelik, Kantar köprüsüne geçerek burada da incelemelerde bulundu. Yetkililer, asfalt kaplaması yapılmış olan köprünün son durumu ile ilgili Vali Çelik’e bilgi verdi.

KÖYLÜLERLE BİR ARAYA GELDİ

Daha sonra Kantar köprüsünü kullanarak eskiden yüzlerce kilometre gidilerek ulaşılabilen Gercüş’e bağlı Yayladüzü köyünü ziyaret eden Vali Çelik, “Sayın Valimiz Yayladüzü Köyüne Hoş Geldiniz” pankartı ile karşılandı. Köylülerle bir araya gelen Vali Çelik, köyün sorunları hakkında köy muhtarı Mirza Yılmaz ve köy halkıyla bir süre sohbet etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?