GÜNDEM

VALİ ÇELİK, SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ

Yaklaşık 20 gün önce Batman’a atanan Vali Azmi Çelik, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

VALİ ÇELİK, SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ
26-06-2014 22:07
Google News

Basın toplantısına Vali Çelik’in yanı sıra Vali Yardımcısı Şener Çağlar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A.Kadir Özel de katıldı. Tanışma toplantısında Batman’ın kamu yatırımlarını konuşan Çelik “Batman hacim ve potansiyel itibariyle çok büyük bir il. bünyesinde geleceğe dair önemli unsurları barındırıyor. Mutlaka değişim, gelişim ve nüfus artışıyla birlikte bir takım sorunları da barındıran bir il” dedi.

“BÜTÜN KESİMLER, ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI”

Konuşmasında çözüm sürecine değinen Çelik “ülkemiz ve bölgemiz için çok önemli olduğunu düşündüğümüz bir çözüm süreci içerisindeyiz. Bu süreçte Hükümetimiz olmak üzere her iki tarafın çok önemli katkıları ve herkesin birbirinden önemli beklentileri var. Öyle zannediyorum ki sürecin sağlıklı ve amacına uygun bir şekilde işlemesi noktasında hiç kimsenin herhangi bir tereddüdü yok. Herkes bu noktada iyi dileklerini belirtiyor. İyi dilek belirtmek yeterli değil. İyi dilekleri belirtmenin yanında, sonuca huzurlu bir şekilde ulaşabilmek adına bütün kesimlerin üzerine düşeni eksiksiz bir şekilde yerine getirmesi lazım” ifadelerini kullandı.

“GÜZEL GÜNLERİ HAK EDİYORUZ”

Herkesin süreçten umutlu olduğunu vurgulayan Çelik “Herkesin süreçle ilgili ciddi beklentileri var. Güzel günleri hepimiz hak ediyoruz. Bizim beklentimiz, sürecin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yürümesidir. Bunun için birlikte düşünüp, birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Süreci sekteye uğratacak herhangi eylem ve faaliyet içerisinde olmayalım. Elbette süreç içerisinde herkes düşüncesini dile getirecek fakat demokratik şartlar içerisinde olması ilimiz için son derece önemlidir. İnşallah hepimizin desteğiyle süreç, sorunsuz bir şekilde, amacına ulaşacak” dedi.

Toplantının ardından Vali Çelik,  basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete