SİYASET

VALİ DEĞİŞTİ

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle 39 ilin valisi değişti. 1 Haziran 2016 yılında Batman’a Vali olarak atanan Ahmet Deniz, Manisa Valiliğine atanırken, İstanbul Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin Batman Valiliğine atandı.

VALİ DEĞİŞTİ
28-10-2018 20:01
Google News

 

“HÜZÜNLÜYÜM”

Vali Ahmet Deniz, “Sevmeden bir iş yapılmaz. Bir yerden ayrılmak her zaman zordur. Hüzünlüyüm. Batman’ın her yerini seviyorum. İnsanlarını seviyorum. İki buçuk yıla yakın emek verdim. Gençlerimiz iyi yere gelsinler, başarılı olsunlar, Türkiye’de söz sahibi olsunlar diye gece gündüz dememden emek vermeye çalıştım. Her alanda güzel mesafeler alındı. Batmanlılar her zaman arkamızda durdu. Özel bir teşekkür de ediyorum. Her konuda yanımızda durdular, destek oldular. Bu şehir daha güzel şeyleri hak ediyor. Gönlümüz, yüreğimiz burada” dedi.

HULUSİ ŞAHİN KİMDİR?

Hulusi Şahin, 1971 yılında Ankara’da doğdu, ilk, orta ve liseyi Ankara’da tamamladı, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. İngiltere’de 8 ay yabancı dil ve İngiliz Kamu Yönetimi üzerine eğitim gördü. Karaman’ın Kâzımkarabekir İlçesi, Ardahan’ın Çıldır İlçesi, Trabzon’un Arsin İlçesinde Kaymakamlık yaptı. İngiltere’de master yaptıktan sonra Adıyaman’ın Besni İlçesi, Çorum’un Sungurlu İlçesi, Kocaeli’nin Dilovası İlçesinde Kaymakamlık yaptı. 1 Aralık 2016’dan bu yana İstanbul Esenler Kaymakamlığı yapan Hulusi Şahin, Batman’a Vali olarak atandı. Hulusi Şahin, evli ve 3 çocuk babasıdır. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete