GÜNDEM

VALİ’DEN 10 OCAK MESAJI;

“Gazeteciler, önemli bir misyon üstleniyor”

VALİ’DEN 10 OCAK MESAJI;
09-01-2019 17:36
Google News

Vali Hulusi Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Vali Şahin “Çağımızın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik; kamuoyunun bilgilendirilmesi, ülkede ve dünyada yaşanan gelişmelerden insanların haberdar edilmesi ve bilgi akışının objektif bir şekilde sağlanarak, demokrasinin güçlenmesi ve gelişmesine katkıda bulunması açısından önemli bir misyon üstlenmiştir. İlimizde yerel basının dinamik olması ilimizin tanıtılması, sorunlarının dile getirilmesi ve çözüme kavuşturulması noktasında bizlere yardımcı olmaktadır” dedi. (Valilik Basın)

 

 

Aksoy, Gazeteciler Gününü kutladı

“Zor şartlarda görev yapıyorlar”

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Aksoy “Zor şartlarda çalışarak gecesini gündüzüne katan ve bizim bilgi almamızı sağlamak adına büyük fedakârlıklar gösteren, yorumları ile bizleri aydınlatan, farklı pencereden dünyaya bakmamızı sağlayan; ülkemizin, şehrimizin, ilçe ve köylerimizin sorunlarını gündeme getirerek her yere ulaşmamızı sağlayan bütün basın emekçilerine bu katkı ve görevlerinden dolayı teşekkür ederim. Değerli bulduğum görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. (Belediye Basın)

 

 

 

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren;

“Basın yayın, bizim aynamız”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Eren “Her türlü iletişim aracının yoğun kullanılarak, bilginin çok hızlı şekilde yayıldığı günümüzde, basın mensuplarının halkın doğru ve tarafsız habere ulaşmasındaki rolü, daha da önemli bir noktaya gelmiştir. İlimizde güçlü ve bölgeye hâkim emekçi bir basın kitlesi mevcuttur. Buda Batman için büyük bir şanstır. Batman’da Büyük bir özveriyle mesleklerini en iyi şekilde yerine getirme çabasında olan değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi. (İdris Ekinci)

 

 

Dişikırık’tan 10 Ocak mesajı;

“Demokratik ülkenin vazgeçilmezi”

Eğitimci İş Adamı Cuma Dişikırık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Dişikırık “10 Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. Güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunun; güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlamaktadır. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olmaktadır. Ülkemizin ve Batmanımızın sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan çalışan gazetecilerimizdir dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete