GÜNDEM

VALİ’DEN 29 EKİM MESAJI

Vali Ahmet Deniz, 29 Ekim Cumhuriyet’in 93. kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

VALİ’DEN 29 EKİM MESAJI
27-10-2016 21:58
Google News

Vali Deniz, mesajında “Cumhuriyet, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denilenleri başardığımızın en büyük ispatıdır. Bölgemizde yaşanan büyük gerilim ve belirsizlikler, Türkiye’de sahip olduğumuz devlet geleneğimizin, demokrasi kültürümüzün ve güçlü toplumsal dokumuzun ne kadar önemli olduğunu hepimize her an hatırlatmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti, dün olduğu gibi bugünde belli aralıklarla hain ve karanlık mihrakların girişimleriyle içerden ve dışarıdan çökertilme girişimlerine maruz kalmasına rağmen her defasında aziz milletimiz canını dahi ortaya koyarak, birlik ve beraberliği sayesinde bu girişimlerin üstesinden gelmiştir. Aradan geçen 93 yılda ilimiz ve ülkemiz, geleceğe daha güvenle bakmaktadır. Başta demokrasi, insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ulaştırma olmak üzere tüm alanlarda önemli mesafeler kat etmiştir” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete