GÜNDEM

VALİ’DEN “DOLANDIRILMAYIN” UYARISI;

Vali Ahmet Deniz, kendini Batman Valisi olarak tanıtıp işadamları ve vatandaşlardan para isteyen şahıslara itibar edilmemesini istedi.

VALİ’DEN “DOLANDIRILMAYIN” UYARISI;
16-10-2018 15:19
Google News

 

 

“YARDIM TOPLADIĞIMIZI SÖYLEYENLERE İNANMAYIN”

Valilik sitesinde yayımlanan duyuruda “Zaman zaman ilimizden veya başka illerden art niyetli kişilerin kendilerini Batman Valisi veya başka bir kamu kurumunun yöneticisi gibi tanıtarak, yardım talebi adı altında iş adamlarından para istediğine dair duyumlar alınıyor. Batman Valiliği veya herhangi bir kamu kurumunun iş adamlarından ya da vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yöntemi yoktur” dedi.

“YARDIMLAR, VAKIF ELİYLE YAPILIYOR”

Muhtaç, engelli veya diğer başvuru sahibi tüm vatandaşlara yardımların, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)’nca yapıldığına dikkat çeken Valilik “Valiliğimizin, herhangi bir kamu kurumu veya kamu yöneticisinin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemelidir. Bu tür durumlarda Batman Valiliği’nin (0488 213 10 01), Emniyet Müdürlüğü’nün (155) veya Jandarma’nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunulması rica olunur” bilgisini paylaştı. (Batman Valiliği)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete