GÜNDEM

VALİ’DEN, EĞİTİM CAMİASINA TALİMAT YAĞDI!

Vali Ahmet Deniz, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileriyle bir araya gelerek, yürütülecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

VALİ’DEN, EĞİTİM CAMİASINA TALİMAT YAĞDI!
04-09-2018 23:09
Google News

 

MÜDÜR, MÜDÜR YARDIMCILARI VE ŞUBE MÜDÜRLERİ KATILDI

Mili Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

VALİ, TALİMAT VERDİ “İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIN”

Yeni eğitim-öğretim yılında yürütülecek çalışmaların ele alındığı toplantıda Vali Deniz “Çocuklarımızı çağın gereksinimlerine göre en iyi şekilde donatmanın ve onları geleceğe hazırlayabilmenin yolu, sağlıklı ve kaliteli eğitim vermekten geçer. Eğitimde başarının artırılması için tüm paydaşlarının işbirliği içerisinde çalışmasını istiyoruz” dedi.

PROJELERDE CİDDİ MESAFELER ALINDI

İlimizde kararlı bir şekilde sürdürülen Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar projesine değinen Vali Deniz, projenin alt başlıkları olan Çocuğumu Seviyorum Anaokuluna Gönderiyorum kampanyası, Batman Her Yede Okuyor Projesi, Z-kütüphanelerinin açılması, okur-yazar buluşmaları gibi projelerle eğitim alanında ciddi mesafelerin alındığını ifade etti.

“ADRESE DAYALI OKUL KAYITLARINA DİKKAT EDİN” TALİMATI

Adrese dayalı okul kayıtlarına riayet edilmesi ve adres değişikliklerinde suiistimallere fırsat verilmemesi konusunda yetkililere talimat veren Vali Deniz, bu konuda yetkililerin gerekli çalışmaların sürdürülmesini istedi.

TAŞIMALI EĞİTİM VE YEMEK KONUSUNA DİKKAT!

Taşımalı eğitim ve okullarda öğrencilere verilen yemek konusuna değinen Vali Deniz, öğrenci servislerinin kurallara uyulması konusunda servis şoförlerine gerekli eğitimlerin ve servislerin sıklıkla kontrol edilmesini, ve okullarda öğrencilere verilen yemeklerin kalitesine ve hijyen durumuna dikkat edilmesini istedi.

“ÖĞRENCİLERİ BİLİŞİM, STEM, ROBOTİK KODLAMA ALANLARINA HAZIRLAMALIYIZ!

Hayatın her alanında olduğu gibi eğitim alanında da rekabetin arttığını ifade eden Vali Deniz, öğrencilerin diğer öğrencilerle rekabet edebilmeleri için bilişim, STEM, robotik kodlama gibi alanlarda iyi bir şekilde yetiştirilmesi gerektiğini belirtti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete