GÜNDEM

VALİ’DEN KARARLILIK MESAJI;

“AZİM VE KARARLILIKLA ÜSTÜNE GİDİN”

VALİ’DEN KARARLILIK MESAJI;
14-02-2019 16:43
Google News

Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı, Vali Hulusi Şahin Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

KURUM YÖNETİCİLERİ EKSİKSİZ KATILDI

Toplantıya Belediye Başkan Vekili Hacı Murat Şahin,  Hasankeyf Kaymakamı Haluk Koç, Beşiri Kaymakamı Mustafa Maslak, Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, Gercüş Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, Batman Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Adnan Selçuk Erginöz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, ilgili Kamu Kurum Yöneticileri, BATSO Başkanı ve Batman Yeşilay Başkanı katıldı.

Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Yahya Yetiz, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgilendirme yaptı, bu dönem yürütülecek çalışmaları kurula sundu.

VALİ’DEN KARARLILIK MESAJI

Kentte uyuşturucu kullanımı ve satışına karşı mücadelenin azim ve kararlıkla sürdürüleceğini belirten Vali Şahin, ilimizdeki metruk binaların yıkılması ve okul çevresindeki denetimlerin artırılmasını isteyerek, gençleri zararlı alışkanlıklardan ve bağımlılık yapıcı maddelerden korunmak amacıyla uyuşturucu kullanımına karşı ilgili kurumların koordineli şekilde mücadele edilmesi gerektiğini ifade etti.

REHABİLİTASYON MERKEZİ KURULACAK

Toplantıda, ilimizde Rehabilitasyon Merkezi kurulması konusunda çalışma yapmak üzere Vali Yardımcısı Vekili Haluk Koç başkanlığında, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Murat Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Hakan Pamukçu’dan oluşan bir komisyon kurulması kararlaştırıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete