GÜNDEM

VALİ’DEN KÖYLERLE İLGİLİ İDDİALI ÇIKIŞ

Batman merkeze bağlı köy muhtarları toplantısı, Vali Hulusi Şahin Başkanlığı’nda Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

VALİ’DEN KÖYLERLE İLGİLİ İDDİALI ÇIKIŞ
21-01-2021 18:02
Google News

 

KURUM MÜDÜRLERİ DE TOPLANTIDAYDI
Toplantıya Vali Yardımcısı Muhammet Özyüksel, Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Müftü Turgut Erhan, Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.

KÖYLERİN ALTYAPI SORUNLARI YAZ AYLARINDA ÇÖZÜLECEK
Köylerin yol, içme suyu, altyapı ve eğitim gibi sorunlarının ele alındığı toplantıda muhtarlara hitap eden Vali Şahin, 2020 yılının zor ve zahmetli bir yıl olduğunu belirterek, “İl Özel İdaresinin güçlü ekonomik yapısı sayesinde hizmet anlamında bir sıkıntı yaşamadık. Pandemi nedeniyle hayatımızın sınırlandırılması anlamında zor günlerden geçtik. Halen salgın hastalık devam etmektedir. Tüm dünyada geniş çaplı bir aşılama çalışması tamamlanmadan bitecek gibi de görünmüyor. Biz Türkiye olarak çok başarılı çalışmalar yürüttük ve yürütmeye de devam ediyoruz. Yaz aylarında itibaren elimizdeki imkânları doğrultusunda köylerimizin altyapı hizmetlerini gidereceğiz” dedi.

KURUM MÜDÜRLERİNE TALİMAT VERDİ
Konuşmanın ardından, muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Şahin, sorunların çözümü konusunda ilgili kurum müdürlerin gerekli çalışmaların yürütülmesi konusunda talimat verdi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete