GÜNDEM

VALİ’DEN MUHTARLARA ÇAĞRI

Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Kısmet Mahallesi’nde Rıdvan Müjdecioğlu’nun babasının hayrına yaptıracağı taziye evinin temel atma törenine konuştu.

VALİ’DEN MUHTARLARA ÇAĞRI
22-10-2021 09:26
22-10-2021 09:29
BATMAN
Google News

Vali Şahin, törende muhtarlara seslenirken “Mahalle muhtarlarına sesleniyorum, bize uygun fiyata yer bulursanız, park, anaokulu, taziye evi yaparız” dedi.

“MAKUL FİYATTAKİ ARSALARI ALMAYA HAZIRIZ”

Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Kısmet Mahallesi’nde Rıdvan Müjdecioğlu’nun babasının hayrına yaptıracağı taziye evinin temel atma törenine katıldı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, mahallelerde yatırım yapmaya hazır olduklarını belirtirken “Uygun arsa bulunduğunda mahallelerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Sadece taziye evleri değil, diğer bütün ihtiyaçlar için benzeri yöntemleri uygulamayı düşünüyoruz. Yakın zamanda Sağlık Mahallesi’nde anaokulu için temel atacağız. Burada da bir hayırseverimiz katkı sunacak. Mahalle muhtarlarına sesleniyorum, bize uygun fiyata yer bulursanız bizler alıcıyız. Arsa alırız, ev alırız ve buralara park, anaokulu, taziye evi gibi mahallenin ihtiyacı olan şeyleri yaparız. Kimse bizden arsa istemesin, elimizde arsamız az ama biz alıcıyız, bize makul fiyatta anlaşırsak arsalarını satabilirler” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete