EĞİTİM

VALİ’DEN OKUL MÜDÜRLERİNE ÜLTİMATOM

“Okul Müdürleri, başarı grafiğine göre değerlendirilecek”

VALİ’DEN OKUL MÜDÜRLERİNE ÜLTİMATOM
29-07-2016 22:03
Google News

Vali Ahmet Deniz, Batman merkez ve ilçelerin okul müdürleri ile bir araya gelerek, ilimizin eğitim-öğretim faaliyetlerini masaya yatırdı.

“ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM”

Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Ahmet Deniz, Vali Yardımcısı Şener Çağlar, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin yanı sıra merkez ve ilçelerin okul müdürleri katıldı.

Eğitimcilere hitap eden Vali Deniz, eğitimin en önemli öncelikli konu olduğun belirterek, ilimizde eğitimin çıtasının ülke ortalamasının üzerine çıkarılması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

“ALTYAPI İYİ, BAŞARI SIRALAMASI ÜZÜCÜ”

Eğitimcilerden, ülkesine, milletine, bayrağına ve devletine sahip çıkan ve milli değerleri özümseyen nesillerin yetişmesi için gayret göstermelerini isteyen Vali Deniz “Öncelikli göreviniz öğrencilerimizi hain terör örgütlerine karşı korumak olmalıdır. Bundan sonra bize çok büyük bir iş düşüyor. Sekiz saat değil,  bu millete 18 saat çalışmamız lazım. Batman, eğitim altyapısı konusunda iyi bir seviyede olmasına rağmen, başarı sıralamasında Türkiye ortalamasının altında olması, bu kente yakışmıyor. Okul müdürlerine ve öğretmenlere büyük görevler düşüyor. Merkezdeki okullarla tek tek ilgileneceğim. Kaymakamlara da ilçe okullarıyla ilgili talimat verdim. Okul müdürlerini başarı grafiğine göre değerlendireceğim.Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması için aileler de sürece dahil edilmelidir” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?