GÜNDEM

VALİ’DEN ÜNİVERSİTEYE ÖVGÜ

Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ile birlikte, Batman Valiliği’nin desteği ile üniversite bünyesinde kurulan sıvı sabun ve dezenfektan üretim ünitesi ile maske üretim atölyesini inceledi.

VALİ’DEN ÜNİVERSİTEYE ÖVGÜ
23-06-2020 19:12
Google News

 

Koronavirüsten salgınına karşı üniversite atölyesinde üretilen sıvı sabunlar, kamu kurumlarına gönderilmeye devam ediyor. Üretim ünitesini inçceleyen Vali Şahin, Rektör Prof. Dr. Durmuş, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yahya Hışman Çelik ile üretim ünitesi sorumlusu Batman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Doktor Öğretim Üyesi Reşit Çakmak’tan bilgi aldı. Salgın sürecinde üniversitenin başlattığı üretim hamlesinden dolayı Rektör Durmuş’a teşekkür eden Vali Şahin, “Üniversitemiz bu süreçte en fazla ihtiyaç duyduğumuz sıvı sabun üretimini hızlı bir şekilde gerçekleştirdi” dedi.
Rektör Prof. Dr. Durmuş, ürettikleri sıvı sabunları salgın sürecinde cephenin en ön safında yer alan İl Sağlık Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na gönderdiklerini söyledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete