GÜNDEM

VALİ’DEN YATIRIMCILARA ÇAĞRI

MÜSİAD tarafından, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Programı’nı tamamlayan girişimciler için sertifika töreni düzenlendi.

VALİ’DEN YATIRIMCILARA ÇAĞRI
20-11-2016 21:09
Google News

Sertifika törenine Vali Ahmet Deniz,  KOSGEB İl Müdürü Evren Arıkan ve BATSO Başkanı Abdulkadir Demir katıldı. Programda konuşan Vali Deniz “Batman girişimciliği olan, canlı ve hareketli bir şehir. Dışarıdan ilimize yatırımcı gelmese dahi, Batman'da vatanını seven ve yatırım yapabilecek çok sayıda girişimci var, bu kentte bu kapasite var. Sayın Başbakanımız bölgeye dair çok önemli teşviklerin olacağını açıklamıştı. Kısa bir süre içerisinde bunlar gerçekleştirilecek. Mevcut OSB’nin büyütülmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Batman'a yatırım yapmak isteyen yatırımcılar endişe duymadan yatırım yapabilirler. Biz yatırımcılara gerekli desteği vermeye hazırız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından, girişimcilik kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

VALİ, MÜSİAD DOST MECLİSİNİN KONUĞU OLDU

Vali Deniz, girişimcilik sertifika törenin ardından MÜSİAD Batman Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi Etkinliğe katılarak, kent sorunlarına ilişkin değerlendirme yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete