GÜNDEM

VALİ’DEN YENİ HASTANE TALİMATLARI

Batman Valisi Hulusi Şahin, tamamlanma aşamasına gelen 440 yataklı Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Binasını gezerken, tespit ettiği eksiklikler için talimatlar yağdırdı.

VALİ’DEN YENİ HASTANE TALİMATLARI
16-11-2020 19:19
Google News


Vali Şahin, Gültepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin binasını inceledi. Vali Şahin, titizlikle yaptığı incelemede firma yetkililerine talimatlar verdi. Hastanenin her katına çocuklar için oyun alanı yapılabileceğini belirten Vali Şahin, hastane girişine dev aksesuar ya da çalışmalarla estetik bir görüntü kazandırılabileceğini söyledi.

ARALIK’TA AÇILACAK 
Hastanenin Aralık Ayında açılacağını ifade eden Vali Şahin “Mobilyalar gelmeye başladı. Temizlik ve taşınma işleri devam ediyor. Aralığın ilk haftası hastaneyi açacağız. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini mevcut Bölge Devlet Hastanesiyle birleştirerek eğitim-araştırma hastanesine dönüştürme teklifimiz vardı. Bakanlık olumlu karşıladı” dedi.

RAHAT BİR KIŞ İÇİN TEDBİRLİ OLMAK GEREKİYOR
Vali Şahin, koronavirüs tedbirlerine uyulması gerektiğine dikkat çekerken “Koronada çok iyi durumdayız. Ama tedbirlerde gevşeklik, umursamazlık yaparsak yine kötü duruma gelebiliriz. Biz ilk günkü kararlılıkla, sağlık ordusu olarak bu savaşı veriyoruz. Vatandaşlardan talebimiz bize yardımcı olmaları. Bu yardım da kişisel temizlikleri, maske ve mesafe kuralına uymakla olur. Bunlar yapılırsa Batman bu iyi günlerini devam ettirir ve kışa çok daha rahat bir şekilde girer” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete