GÜNDEM

VALİ DENİZ, BİRLİK VAKFI’NIN KONUĞUYDU

Vali Ahmet Deniz, Birlik Vakfı Batman Şubesi tarafından düzenlenen ‘Çarşamba Buluşmaları’ kapsamında gerçekleştirilen toplantılarının bu haftaki konuğu oldu.

VALİ DENİZ, BİRLİK VAKFI’NIN KONUĞUYDU
09-02-2017 19:24
Google News

Birlik Vakfı Batman şubesi üyeleri ile çok sayıda davetlinin katıldığı "Batmanın Kent Vizyonu" temasıyla gerçekleştirilen toplantıya Vali Ahmet Deniz konuk oldu. Toplantıda konuşan Vali Deniz, şehirleri içinde yaşayan insanların kültürüne göre inşa edilmesi gerektiğini belirterek, şehirlerimiz kültürümüzü, gelenek, göreneklerimizi ve inançlarımızı barındırdığını ifade etti.

“BATMAN TÜRKİYE'DE ÖRNEK BİR KENT OLMA YOLUNDA”

Batman'da göreve başladığı günden beri; “Hayata Bağış”, “Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar Projesi”, “Çocuğumu Seviyorum, Anaokuluna Gönderiyorum Projesi” ve "Batman Her yerde Okuyor" gibi projelerle Batman'ı ülkemizde örnek bir şehir yapmak için çalıştıklarını belirten Vali Deniz, “Kentin, temizlik ve yeşil alan çalışmalarında son bir kaç ay içerisinde önemli mesafe alınmıştır. İlimizi sosyal yaşam alanları ile daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gerekli çaba ve çalışmaların yapılmaktadır ” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete