GÜNDEM

VALİ DENİZ “DEMOKRASİDEN GÜZEL BİR ŞEY YOK”

Valilik tarafından TP Kristal Park’ta 2016 Yılı Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

VALİ DENİZ “DEMOKRASİDEN GÜZEL BİR ŞEY YOK”
01-01-2017 21:31
Google News

Toplantıya Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy, Jandarma Komutanı Hüseyin Topuz, Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, kurum müdürleri ve gazeteciler katıldı.

YATIRIMLAR, ENGELLENMEYE ÇALIŞILIYOR

Vali Deniz, ülkedeki yatırımların, bazı kesimler tarafından engellenmeye çalışıldığını belirterek “Darbe girişimi nedeniyle ülkemiz ciddi bir süreçten geçiyor. Ülkemizin son yıllarda yaptığı ve dünyanın gıptayla baktığı dünyanın en büyük havalimanı, tüp geçitler, asma köprüler, otoyollar, barajlar, bazı dış güçler tarafından engellemek isteniyor. Ülkemiz ve halkımız, her sorunun üstesinden gelebilecek güce sahiptir” dedi.

“FARKLILIKLARI ZENGİNLİK OLARAK GÖRÜYORUZ”

Farklılıkları zenginlik olarak gördüklerini belirten Vali Deniz “Bizler farklılıkları zenginlik olarak görüp gurur duyarken hain örgütler ise bizi birbirimizden ayırmaya çalışıyor. Bunların önüne geçebilmek için kendimizi geliştirmeliyiz” dedi.

“DEMOKRASİDEN GÜZEL BİR ŞEY YOK”

Vali Ahmet Deniz, demokrasinin önemine de dikkat çekerek “Demokrasiden güzel bir şey yok. Herkes düşüncesini ortaya koyabilir. Ama ülkeyi bölmeye yönelik şiddeti destekleyici, teşvik edici ve ülkenin birlik ve beraberliğine kast edecek şekilde olacak olursa elbette kanunlar çerçevesinde yasal her şey yapılmalı. Çünkü her toplum bunu yapıyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete