GÜNDEM

VALİ DENİZ, HASANKEYF’İ GEZDİ

Vali Ahmet Deniz, beraberinde Vali Yardımcısı Cihat Arık, İl Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri ve Turizm Müdürü Vekili ile birlikte Hasankeyf’i ziyaret etti.

VALİ DENİZ, HASANKEYF’İ GEZDİ
26-06-2016 20:53
Google News

Hükümet Konağı’nda Kaymakam Vekili Gercüş Kaymakamı Ünal Koç ve Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen tarafından karşılanan Vali Deniz, yatırımlarla ilgili brifing aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına da ziyarette bulunan Vali Deniz, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ile yaptığı görüşmeden sonra esnafla bir araya geldi.

KAMU YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Vali Deniz, yeni Hasankeyf’te yapımı tamamlanan sağlık, eğitim ve turizm yatırımlarını inceledi, 24 derslikli lise binası, 25 yataklı ilçe devlet hastanesi, ilçe jandarma komutanlığı binası ve müze binası ile ilgili bilgi aldı. Vali Deniz, yeni yerleşim alanında çok büyük yatırımların yapıldığını belirterek, bir ilçenin ihtiyacı olan her şeyin düşünüldüğünü açıkladı. Hasankeyf’in tarihi dokusunu simgeleyen bazı eserlerin modern tekniklerle yeni yerleşim alanına taşınacağını belirten Vali Deniz, yeni yerleşim yerinde vatandaşların huzurlu bir yaşam sürdürmelerini ümit ettiklerini söyledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete